Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΚΕΡΑΤΕΑ: ΤΑ ΜΑΤ, ΤΑ ΜΜΕ, Η ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟE...

                                                                          χιλιάδες ταραχοποιά στοιχεία


Σήμερα το πρωί, σχεδόν όλα τα ΜΜΕ τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, ασχολήθηκαν με την Κερατέα. Η υποκρισία τους είναι τεράστια. Πάνω από δύο μήνες και ακούγονταν μόνο ψίθυροι. Έπρεπε να μπουν τα ΜΑΤ στην πόλη, να έχουμε τραυματισμούς και νέφη χημικών, για να ασχοληθούν. Αν δεν υπήρχαν οι αυτόπτες μάρτυρες και η εικόνα από τα βίντεο, που διαψεύδει τους δημοσιογράφους-ασφαλίτες, από θύματα θα είμασταν θύτες. Βίντεο που δεν τράβηξαν τα κανάλια, αλλά μαθητές γυμνασίου!!! Η ξανθιά τύπισσα στο Alter που κάνει αστυνομικό ρεπορτάζ αποκλείεται να πληρώνεται από το κανάλι. Μάλλον από την ΕΛ.ΑΣ. Η αξιοπιστία των μεγάλων καναλιών πραγματικά δεν πρέπει να αμφισβητείται από κανέναν. Το MEGA μας ενημέρωνε για 13 τραυματίες αστυνομικούς και 4 πολίτες και το ΣΚΑΪ για 10 αστυνομικούς και 2 πολίτες!!! Είμαστε σίγουροι πως τα άλλα κανάλια θα έχουν άλλα νούμερα.

Είναι τραγικό να αναφέρεται σε ραδιόφωνο το πρωί, πως πρέπει να γίνεται ειρηνικά η όποια διαδήλωση και να προσπαθήσουμε να την περάσουμε μέσα από τα ΜΜΕ και τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. ΕΛΕΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Παντού στα ΜΜΕ βρίσκουμε τοίχο, πως θα ακούσει ο κόσμος τα επιχειρήματά μας κι ας διαφωνήσει. Από το 1996 ζητάμε διάλογο, έχουμε προτάσεις και ναι, θέλουμε να διαχειριστούμε τα δικά μας απορρίμματα, σε χώρο και με τρόπο που θα επιλέξουμε εμείς. Είναι τόσο κακό αυτό; Δε φταίμε εμείς σε τίποτα κάτοικε του λεκανοπεδίου, επειδή το μόνο που έχεις μάθει είναι να πετάς τη σακούλα με τα απορρίμματά σου στον κάδο και ας τα πάνε αλλού. Είναι ντροπή να χρησιμοποιείς ως άλλοθι τα χιλιάδες αυθαίρετα. Έχεις δει σε ποιον ανήκουν; Μήπως σε εσένα κάτοικε του λεκανοπεδίου; Σε εσένα που φιλοξενούμε κάθε Σαββατοκύριακο και τα καλοκαίρια, για να χαρούμε μαζί τη θάλασσα και τη φύση και το μόνο που αφήνεις κάθε Κυριακή βράδυ που επιστρέφεις στο σπίτι σου είναι τόνοι σκουπιδιών, που εμείς θα μαζέψουμε τη Δευτέρα το πρωί;


Μερικοί έχουν αρχίσει να φτιάχνουν μια κατάσταση ότι για όλα φταίνε οι κάτοικοι και αυτοί που τους καθοδηγούν. Πρέπει κάποιος να καθοδηγεί κ. Τζάκρη; Κρίνετε από τον εαυτό σας; Βγάλατε στο δρόμο με τη συμπεριφορά σας, ανθρώπους που δεν είχαν πειράξει μυρμίγκι, απλά γιατί τους πνίγει το δίκιο και γιατί προσπαθείτε να υποβαθμίσετε μαζί με τη ζωή τους και την αξιοπρέπειά τους. Πιστεύετε πως ο λόγος ενός δημάρχου αυτή τη στιγμή, είναι ικανός να ηρεμήσει ή να ξεσηκώσει αυτόν τον κόσμο; Κάνετε λάθος. Το αντίθετο συμβαίνει. Ο κάθε δήμαρχος είναι πλέον υποχρεωμένος να κάνει αυτό που θέλει ο κόσμος, πάρτε το χαμπάρι. Οι πολίτες αυτού του τόπου έχουν καταλάβει πως προσπαθείτε να τους ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΤΕ και ο διάλογος που κάνετε είναι προσχηματικός. Είναι στάχτη στα μάτια. Και τι διάλογος. Διάλογος με ΜΑΤ!!!


 

ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;
 


Δεν έφταναν τα ΜΑΤ, που έχουν νεκρώσει την πόλη της Κερατέας και όλη τη Λαυρεωτική, σήμερα έστειλαν και κλιμάκιο του ΣΔΟΕ να κάνει έλεγχο σε επιχειρήσεις!!! Είναι γνωστό πως πάνε καλά τα οικονομικά, ανθεί το εμπόριο, η κοινωνία της Λαυρεωτικής ζει μέσα στη χλιδή. Αμέσως οι γύρω συγκεντρωμένοι έδιωξαν τους "ευσυνείδητους δημοσίους λειτουργούς". 



Υ.Γ.1 - Φωτορεπορτάζ και βίντεο από ξένα μέσα θα βρείτε εδώ:  dailymail.co.uk και tv.repubblica.it

Υ.Γ.2  - Θα κινηθούμε επιτέλους νομικά εναντίον όλων αυτών που μας συκοφαντούν και μας ξυλοκοπούν;  Όλοι αυτοί οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και οι αστυνομικοί θα μείνουν στο απυρόβλητο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: