Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Δικαίωση για μια ακόμη φορά του Δήμου Λαυρεωτικής - Δελτίο Τύπου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Ταχ.Δ/νση: Κουντουριώτη 1
Λαύριο - 19500
Τηλέφωνο: 2292025060
Fax: 2292022413


Λαύριο 1/3/2011

Αρ. πρωτ: 3104



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Δικαίωση για μια ακόμη φορά του Δήμου Λαυρεωτικής
Σήμερα την πρώτη (1η) Μαρτίου 2011 το Ειρηνοδικείο Λαυρίου για μια ακόμη φορά δικαίωσε τους πολίτες της Κερατέας.
Συγκεκριμένα εξέδωσε την με αριθμό 30/2011 απόφασή του, σύμφωνα με την οποία απέρριψε την αίτηση αναστολής εκτέλεσης, που είχε κατατεθεί από το Ελληνικό Δημόσιο, κατά της 199/2010 απόφασης του ιδίου Δικαστηρίου.
Ως εκ τούτου η απόφαση δικαιώνει τους κατοίκους της Κερατέας και απαγορεύει την εκτέλεση εργασιών στο χώρο του Οβριόκαστρου. Έχουμε την ελπίδα ότι το κράτος για μια φορά θα λειτουργήσει υπέρ του δικαίου των πολιτών και δεν θα επιβάλλει τετελεσμένες αποφάσεις.
Οι κάτοικοι της Κερατέας και της ευρύτερης περιοχής της Λαυρεωτικής αγωνίζονται για την αξιοπρέπειά τους, για τη ζωή τους και για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης της περιοχής.
Είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας και ζητούμε το σεβασμό και τη δικαίωσή μας από την Κυβέρνηση. Ζητούμε ουσιαστικό και όχι προσχηματικό διάλογο, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποχωρήσουν ολοσχερώς οι δυνάμεις καταστολής και τα μηχανήματα των εργολάβων και θα αλλάξει ο Περιφερειακός Σχεδιασμός για να παραμείνει Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ του ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟΥ χώρος Πολιτισμού και όχι σκουπιδιών!



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: